Bama.hu videó

2023.08.08. 08:40

Aszfaltoznak és építik a szennyvízhálózatot (videó)

Az M6-os autópályán Pécs irányába, Bátaszék térségében aszfaltoznak. A 163-as és a 166-os km között csak a belső sáv járható.

Bama.hu

Fotó: Laufer László

A 6-os főúton:

- Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt.

- Pécs belterületén, a Pécsváradi úton az Andrássy út kereszteződéséhez közel csatornaépítési munkálatokat végeznek. A 194-es km-nél egy sávot lezártak. 

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.  

Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít. 

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba! - hívta fel a figyelmet az Útinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!