Nem Vagy Egyedül

2023.08.19. 15:20

Tanszerrel segíti a rászoruló pécsieket a PEKSZ

Wald Kata

Tanszeradományokkal segítené a pécsi hátrányos helyzetű családok tanévkezdését a Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat (PEKSZ) – akik csatlakoznának a kezdeményezéshez, a felajánlott iskolai eszközöket augusztus 25-én 8 és 17 óra között tudják leadni Pécsett, a Csaba utca 5/2. címen. Füzet, toll, ceruza, hegyező, vonalzó, körző, tolltartó – mindezeket szívesen fogadják. A gyűjtés a PEKSZ internetes közösségi oldalán közzétett felhívás szerint pénzadománnyal is támogatható: a Nem Vagy Egyedül Alapítvány 50800111-15193825 számlaszámára várják a felajánlásokat, közleményben „tanszer adomány” megjelöléssel. 
A Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat 14 helyi keresztény gyülekezet közös kéznyújtása a pécsi mélyszegénységben élők felé. Tevékenységüket a koronavírus okozta szükséghelyzet hívta életre: 2020 májusban alakultak, akkor több tonna élelmiszert osztottak ki a rászorulóknak. Azóta is a város jólétén munkálkodnak, és segítik Pécs bajba jutott lakosait. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!