Más változásról is beszámolt

2023.09.19. 15:00

Társadalmi megbízatásban dolgozik tovább Harkányért a polgármester

Baksai Endre Tamás, Harkány polgármestere a napokban arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy az önkormányzati ciklus további részében társadalmi megbízatásban látja el a városvezetői feladatait.

Rajnai-Zsíros Krisztina

 Döntését személyes okokra hivatkozva hozta meg. A változás érinti Harkány két alpolgármesterét is, hiszen ennek megfelelően a továbbiakban ők is társadalmi megbízatással folytatják a munkájukat.
Nem ez az egyetlen változás a kisvárosban, hiszen – mint arról korábban beszámoltunk – a harkányi képviselő-testület a legutóbbi testületi ülésen megbízta Marosi-Melles Andrást, a Harkányi Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatóját a cég kft.-vé alakításával. Mivel Marosi-Melles András a Harkányi Gyógyfürdő elnök-igazgatója is volt, az összeférhetetlenség megszüntetése miatt lemondott a fürdőigazgatósági tagságáról. A Harkányi Gyógyfürdő elnök-igazgatójának Muity György stratégiai igazgatót nevezték ki, az igazgatóság harmadik tagjává pedig Herendi Ferencet, a Kiss József Könyvtár, Művelődési Ház és Sportcsarnok igazgatóját jelölték ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!