Akadályok az utakon

2023.10.07. 08:49

Csatornázás miatt lezárásokra számíthatunk Szalántánál

Szalántán csatornázás miatt van lezárás, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Útlezárások, amire készülhetnek a baranyai autósok.

Zsigmond József

Képünk illusztráció

Fotó: Czinege Melinda

Az M6-os autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 43-as és a 47-es km között burkolatjavítás miatt a külső és a leálló sávot lezárták. A lezárás érinti a 44-es km-nél lévő Besnyő/Beloiannisz/Pusztaszabolcs csomópontot, kerülni a 49-es km-nél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomóponton keresztül, vagy a 34-es km-nél a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont felé lehet. Az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es km között dilatációs szerkezetet javítanak, a külső sávot lezárták.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 58-as főúton Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt mindkét oldalon csak egy sáv járható. 
Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között szintén csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.


A hétvégi kamiontilalom október 7-én, szombaton 22 órától, október 8-án, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.. (Szeptember 1-től az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad már elmenni.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!