Felmerül a kérdés

2023.10.20. 11:31

Megint mihez asszisztál a csinnadrattázó LMP-s?

A város pénzügyi és ellenőrzési bizottsága többször próbálta elérni az elmúlt években Péterffy Attila pécsi polgármesternél azt, hogy a város gazdasági társaságait, intézményeit érintő pénzügyi és jogi átvilágításról szóló elszámolásokat, iratokat, teljesítési igazolásokat kiadják, ezt nem tette meg a titkolódzó baloldal.

Bóka Máté Ciprián

 – Csizmadia Péter, a bizottság elnöke ezért azt kérte, hogy a pénzügyi és ellenőrzési grémium ne fogadja el ennek a zavaros hátterű átvilágításnak a pénzügyi beszámolóját, de a döntetlen helyzetben az LMP-s Kóbor József  végül az MSZP-s bizottsági tagok mellé állt, és megszavazták a zavaros ügyet 

– mondta pénteki sajtójátékoztatóján a Kamarás Péter KDNP-s képviselő az LMP pártirodája előtt tartott sajtótájékoztatón. 

Hozzátette: "Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a korábban a baloldali vezetés mögül nagy csinnadrattával kivonuló LMP-s Kóbor József és és az LMP vajon miért asszisztál ehhez ? Rajta kívül felszólítjuk Keresztes László Lórántot, Szabó Andrást, hogy tisztázzák: miért falaznak Péterfy Attilának és a szocialista,  baloldali vezetésnek!"

Megírtuk, hogy miközben a baloldali önkormányzat körül több korrupciógyanús, zavaros ügyben zajlanak nyomozások, addig a megválasztott képviselők sem láthatnak bele abba, hogy mire költenek százmilliókat a baloldali koalíció tagjai. Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető üvegzseb rendelettel teremt tiszta viszonyokat, amennyiben 2024-ben a választók a jobboldalnak szavaznak bizalmat. 

Beszámoltunk arról is, nyáron mondott le zöldbiztosi posztjáról az LMP-s Kóbor, miután a Kertvárosban fairtást végeztek a baloldaliak, de a minap megtörtént szavazás arról tanúskodik, hogy továbbra is a Gyurcsány Ferenchez hű pécsi koalícióban, Péterffy oldalán képzeli el jövőjét a politikus. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!