Közműépítések

2023.11.11. 09:47

Az időjárás sem könnyíti meg Pécsett a közlekedést

Bama.hu

Országszerte borult, felhős az idő, elszórtan esik az eső.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és a mellékutak burkolata túlnyomóan vizes, nedves, helyenként felszáradóban van.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A kamiontilalom szombaton 22.00 órától vasárnap 22.00 óráig lesz érvényben.

Pécsett A Vöröskereszt utcában jelenleg szegélyépítési munkálatokat végeznek, a november 13-ai héten a járdák esetében megkezdődik az aszfaltozás, ezt követően az utca útburkolatát aszfaltozzák majd. A Dugonics utcában jelenleg még csak a szegélykő bontási munkálatok történnek, a járdák és az utca útburkolatának aszfaltozására a Vöröskereszt utcai munkálatokat követően kerül sor.

November 15–19. között a Felsővámház utca – Dugonics utcai kereszteződés északi sávjában pontszerű munkavégzés miatt félpályás lezárás történik. A kivitelezéssel érintett területen „Úton folyó munkálatok”, „Útszűkület”, „Előzni tilos”, „Megállni tilos”, „30 km/h sebességkorlátozás” táblákat helyeznek ki. Előreláthatólag a teljes útpályát november 20-án reggel 6 órakor adják vissza a közlekedőknek. Az Erzsébet utca és a Fischer Béla utca kereszteződésében az utolsó közműrákötések vannak folyamatban, továbbá az Erzsébet utca alsó zsákutca szakaszán zajlanak csőfektetési munkálatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!