Nincs ok örömre

2023.12.07. 12:30

Zord időben zord tényeket kaptak a pécsiek Kamarás Pétertől

Zord időben zord tényekkel tudunk szolgálni a pécsi polgároknak, hiszen megszületett a Gyurcsány-Péterffy paktum, és Pécsen látható az a párhuzamos működés, amit annak idején a Gyurcsány Ferenc kifejtett az ország élén – mondta csütörtöki sajtótájékoztatón a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. székháza előtt Kamarás Péter pécsi KDNP-s képviselő.

Bóka Máté Ciprián

Fotó: BM

– Gyurcsányék csődbe vitték az országot, különböző mutyikat hajtottak végre, ugyanez történik Pécsen is, hiszen 17 milliárd forinttal adósították el a várost Péterffyék, és gondoljunk csak a Bőrklinikára, a Mandulás kempingre, a nagyobb port kavaró szociális bérlakásokkal kapcsolatos mutyikra – fogalmazott Kamarás Péter pécsi KDNP-s képviselő. Kiemelte, nem utolsósorban ugyanilyen párhuzam figyelhető meg abban a magyar kultúra és a magyar értékek iránti teljes semlegességet illetően, és Péterffyék argentin tangóünnepet hirdettek, a román Drakula pincéjét nyitnák meg, Gyurcsányék nemzetvesztő politikáját pedig nem is kell részletezni.

Kamarás kitért arra is, hogy "a különböző elvtársaknak, haveroknak adott kiemelt és az átlagon felüli juttatások is hasonlóak, elég Szabó Szilárdra, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. volt vezérére gondolni, akinek bérezése kiverte a biztosítékot".

A tavaly nyáron hirtelenjében még a várost is elhagyó Szabó ugyanis az elmúlt években több mint 100 millió forintnyi fizetést vehetett fel, miközben a vállalat olyan mértékben felpörgette a városi vagyon kiárusítását, hogy az több száz százalékkal haladta meg a korábbi években tapasztaltakat a saját bevallásuk szerint is. 

– Péterffy és Gyurcsány paktumot kötöttek, de azon dolgozunk, hogy a pécsieknek ne ezzel kelljen tovább élniük, hanem egy sikeres, egy emelkedő, egy polgári időszak köszöntsön Pécsre – emelte ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!