Szép siker

2024.01.11. 16:20

Két pécsi gyermekgyógyító is elismerésben részesült a K&H jövő gyógyítói pályázatán

Nyolc kiváló fiatal gyermekorvos kapta a K&H gyógyvarázs 20 éves jubileuma alkalmából létrehozott K&H jövő gyógyítói díjat. Idén szép pécsi sikerek is születtek.

Bama.hu

Guy Libot, Dr. Kardos Dániel József, Dr. Kőnig Róbert

A K&H eddig közel 900 millió forint értékben támogatta a magyar gyermekegészségügyet innovatív eszközökkel, most pedig azokat a 40 év alatti gyermekorvosokat helyezi reflektorfénybe, akik a szívből jövő gondoskodás mellett a legkorszerűbb technológiákkal gyógyítják kis betegeiket. 

Guy Libot, Dr. Noé Renáta, Csontos Róbert, Dr. Kőnig Róbert

A K&H jövő gyógyítói díj nyertesei az innovatív műszerekben és eljárásokban, a telemedicina megfelelő alkalmazásában és a szülők, gyermekek egészségügyi ismereteinek növelésében látják a hatékony gyógyítás kulcsát. Intézményben dolgozó szakorvos kategóriában a zsűri díját a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikán dolgozó Dr. Kardos Dániel József gyermeksebész nyerte el, míg a Blikk média különdíját Dr. Noé Renáta, a pécsi 19. sz. házi gyermekorvosi körzet házi gyermekorvosa vihette haza. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!