Keresik az igazit

2024.02.08. 12:01

Rapid Randi: rátalálhatnak életük szerelmére a Zsolnay Negyedben

Valentin-nap közeledtével számos romantikus program közül választhatunk Baranyában is. A Zsolnay Negyedben február 10-én első alkalommal rendezik meg a Rapid Randit.

Tóth Viktória

Fotó: Westend61

A szerelem lengi körbe hamarosan a pécsi Zsolnay Negyedet, a Rapid Randi a februári szerelmes programsorozat egyik különleges rendezvénye lesz. Szuhán-Glass Beáta programfelelős tájékoztatta hírportálunkat a részletekről. 

– Arra gondoltunk, hogy idén ne csak azokra fókuszáljunk a szerelem kapcsán, akik már megtalálták azt és párjukkal választanak romantikus programokat, hanem azokra is gondoljunk, akik még csak keresik a nagy őt. A Rapid Randi kimondottan olyan program, ahol lehetősége van minden résztvevőnek arra, hogy egy csokor virág áráért személyesen megismerkedhessen olyanokkal, akik szintén keresik a párjukat. Mindezt kulturált körülmények között a Zsolnay Negyedben tehetik meg. Beszélgethetnek, ismerkedhetnek, és végül akár rátalálhatnak életük szerelmére

 – mondta. – Mi biztosítjuk a lehetőséget a találkozásra, utána már a résztvevőkön áll, hogy hogyan tovább. 

A randimester Józsa Péter ceremóniamester, tánctanár, szertartásvezető lesz. 

– Több mint 100 levezényelt esküvő és több mint 250 betanított tánc után úgy gondoltuk, hogy randimesterként is megállná a helyét. Aztán ki tudja, lehet, hogy majd a pároknak Péter lesz a ceremóniamesterük is az esküvőjükön – hangsúlyozta a programfelelős. 

A 45–60 évesek jelentkezését várják

A programra három korosztályban várják az ismerkedni vágyó hölgyeket és urakat. Megtudtuk, hogy pillanatnyilag a 35–45 évesek a legaktívabbak, ebben a korosztályban már sajnos elfogytak a jegyek. A 25–35 évesek közé még egy bátor hölgyet várnak, aki lecsaphat az utolsó jegyre. A 45–60 éveseket kell leginkább bátorítani, hiszen oda még hat férfi jelentkezhet. Szóval leginkább ebben, a 45–60 éves korosztályban keresik a bátor, egyedülálló, ismerkedni vágyó urakat, hiszen a hölgyek, akik ebbe a korcsoportba érkeznek majd szombaton, nagyon várják őket. A programra jegyet váltani az e78.hu/programok/rapid-randi oldalon lehet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!