Díjeső is volt

2024.02.27. 11:45

Sikeres volt az első Siklósi Sportbál

Nagy sikerrel rendezték meg szombaton az I. Siklósi Sportbált, melynek célja az utánpótláskorú sportolók támogatása volt.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A belépő támogatói jegyként is szolgált, a résztvevők ugyanis a jegyük ellenértékét felajánlhatták az általuk kiválasztott sportegyesületnek. A bálon polgármesteri elismerésben részesültek azok a 6 és 18 év közötti, utánpótlás korú sportolók, akik teljesítményükkel régóta Siklós hírnevét öregbítik. A labdarúgás területéről Ősi Márton, és edzője, Söllei Gábor, a kézilabdázók közül Pozsonyi Patrik és edzője Borbándi István, a Siklósi Hagyományőrző Egyesület lovasa, Hambalkó Míra és edzője Szabó Georgina, az Apró Paták Lovas Sportegyesület tájékozódási versenylovasa Gergics Zora és edzője Bohár Áron, a Damashi Dojo karatékája, Frank Zsófia és edzője, dr. Pápai István, az úszás területéről pedig Weinert Dávid és edzői Podráczky Ádám, valamint Tóth Péter vehettek át elismerést Riegl Gábor polgármestertől.

Katona Csaba főszervező elmondta, már 2020. óta szerették volna megrendezni a bált, de mindig közbejött valami (covid, energiaválság). De talán megérte rá várni, hiszen nagyon jól sikerült, rengeteg vállalkozó támogatta az eseményt, és a siklósi önkormányzat is az ügy mellé állt. A buli éjjel háromig tartott, a hangulatról Dj Pepe videodisco-ja gondoskodott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!