Kimaradnak megállók

2024.03.23. 11:30

Forgalomkorlátozás miatt még terelőúton közlekednek a buszok

Bama.hu

Forgalomkorlátozás miatt Pécsett, a Megyeri úton a Pláza csomópontban, továbbra is terelőúton közlekednek a 30Y-os, 1-es és 55-ös járatok.

A Pláza csomópont forgalomkorlátozása tervezetten április 1-ig tart.

A 30Y jelzésű járatok útvonala Kertvárosból a Főpályaudvar – Klinikák irányába nem változik. Az autóbuszok a Klinikáktól Kertváros irányába a Körber Hungária megálló után a Lőtér utca – Keszüi út útvonalon közlekednek.

Kimaradó megálló: Vásártér, Nagy Imre út.

A terelőúton megálló: Bogár utca.

Az 1-es és az 55-ös járatok Uránváros, illetve a Klinikák irányába a Várkonyi Nándor utca megálló után az 57-es úton keresztül közlekednek a Vásártér megálló felé, ezért kimaradnak a Lahti utca és a Bogár utca megállók.

Kertváros irányába nem marad ki megálló, de az autóbuszok az EXPO Center után a Füzes dűlő – 57-es út – Vásártér utca útvonalon közlekednek a Vásártér megállóhoz.

Március 25-étől ismételten ideiglenesen megszűnik a Kemény Zsigmond utca és Kanizsai Dorottya út kereszteződésében a jelzőlámpa kiépítésével összefüggésben kiadott forgalomkorlátozás, ezért a 42Y-os járatok újra az eredeti útvonalukon közlekednek - derül ki a cég közleményéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!