Élelmiszercsomag

2024.03.29. 14:41

Húsvéti adományt gyűjtenek rászorulóknak

Wald Kata

Tartós élelmiszercsomagokkal segíti a pécsi hátrányos helyzetű családok húsvéti ünnepét a Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat - március 18-án gyűjtötték az élelmiszereket a szolgálat Csaba utcai központjában, de a kezdeményezés pénzadománnyal is támogatható. A Nem Vagy Egyedül Alapítvány 50800111-15193825 -as számlaszámán fogadják a felajánlásokat, a közleményben kérik megjelölni: húsvéti adomány.

A Pécsi Evangéliumi Karitatív Szolgálat 14 helyi keresztény gyülekezet közös kéznyújtása a Pécsen élő mélyszegénységgel küzdő családok és rászorulók felé. Tevékenységüket a koronavírus okozta szükséghelyzet hívta életre: 2020 májusban alakultak, és akkor az év végéig több tonna élelmiszert osztottak ki a rászorulóknak. Azóta is város jólétén munkálkodnak, és elkötelezetten segítik Pécs bajba jutott és mélyszegénységben élő lakosait tartós élelmiszercsomagokkal, tanácsadással, álláskereséssel és hitéleti támogatással. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!