Partnerség

2024.04.08. 16:20

Csizmadia szerint Pécs csak a kormánnyal együttműködve képes fejlődni

Április 5-én került sor a Magnus Aircraft Zrt. ünnepélyes alapkőletételére Pogányban, melyen ott volt Csizmadia Péter is.

Bama.hu

A politikus szerint csak akkor lesz Pécs sikeres nagyváros, ha a meglévő pécsi befektetőket megsegíti a kormány a fejlesztésében. A támogatás nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy több munkahelyet biztosítson a pécsiek és a környékbeliek számára minden helyi cég, ez a folyamat lendítheti be Pécs ipari szerepét a Dél-Dunántúlon, vagy akár a Nyugat-Balkánon. Felhívta a figyelmet arra is, hogy egy jól átgondolt rendszerre van szükség, aminek az alapja az új befektetők bevonzása, akik értéket tudnak teremteni a város számára. Videójában nyomatékosította a kormányzati támogatás fontosságát is.

Erre a partnerségre van szüksége ennek a városnak ahhoz, hogy politikai csaták helyett valóban egy felelős és szakmai alapon indítsuk be a város fejlesztését.

- zárta mondanivalóját Csizmadia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!