Vásárt rendez a héten a szervezet

2024.04.09. 19:15

Jótékonysági vásárt tart a Pécs-Normandia Lions Club

Ismét megnyitotta kapuit a Pécs-Normandia Lions Club hagyományos jótékonysági ruha- és könyvvására, melynek bevételét az ingyenes szülőszállás működtetésére fordítják, amelyet a Pécsett kezelt leukémiás és tumoros gyermekek szülei vehetnek igénybe.

Tóth Viktória

Április 8 és 12 között a Lions Házban (Pécs, Mártírok útja 9.) várják az érdeklődőket, és a vásár hetében további ruhaadományokat is szívesen fogadnak.

A Tüke-díjas Pécs-Normandia Lions Club további rendezvénnyel is készül a hónapban, a PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aulában tartják a Jótékonysági Estet a Lions Házért. Nemzetiségek találkoznak a jótékonyság jegyében április 26-án 18 órától, az estén 4 fellépő is lesz: a Schnaps Kapelle, az Original Graner Spatzen, a Poklade és a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar.

A szülőszállás, melynek működtetésére gyűjtenek az ország első olyan intézménye, mely azzal a céllal jött létre, hogy a betegséggel küszködő gyermekek szülei számára ingyenes szállást nyújtson a gyermekek gyógykezelésének teljes időtartama alatt. Jelenleg 10 szobában 28 ágy áll a szülők rendelkezésére. Az ingyenes szülőszállás sokak számára a gyógykezelés elengedhetetlen része.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!