Kvíz is zajlik

2022.07.01. 11:33

Fotópályázatot hirdet a szentlőrinci könyvtár

A városi könyvtár fotópályázatot indít Nyaraló könyvek címmel.

Mohay R.

Fotó: Shutterstock

Arra kérik a kreatív olvasókat, akik szívesen megosztanák, hogy hol időznek nyáron a könyvtári könyvek, ragadjanak telefont és örökítsék meg a vakáció alatti olvasás pillanatait. A háttér lehet egy egzotikus fürdőparadicsom, otthoni szobabelső, vagy egy virágos kerti lugas is, a lényeg, hogy a könyvtári könyvek szerepeljenek rajta. A fényképeket augusztus 31-ig várják a [email protected] címre, s a könyvtár blogjára és Facebook-oldalára is feltöltik őket a szervezők. 

Emellett a könyvtár online kvízsorozata is zajlik. A Városi Könyvtár Szentlőrinc Facebook-oldalon közzétett internetes kérdéssor az Ez+Az a nagyvilágból júniusi témáját dolgozza fel. Ez pedig ezúttal nem más, mint a környezetvédelem. A hulladékgazdálkodás, az újrahasznosítás, a komposztálás és a szennyezés csökkentése is szóba kerül a képekkel illusztrált kérdések között. 

A kvízsorozat korábbi fejezeteit visszamenőleg is kitölthetik az érdeklődők még 2023. január 15-ig, a tesztek a könyvtárban papíralapon is elérhetőek. Aki minden hónap kérdőívét kitölti, részt vehet a versenyben, melynek nyertese értékes vásárlási utalvánnyal gazdagodhat a jövő január végi eredményhirdetés során. 

Szentlőrinc fejlődése nem áll meg! Ezt olvasta már:


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában