Elismerték a táncművész munkáját

2022.08.23. 17:30

Bronz Érdemkeresztet kapott Maurer Milán

Orbán Viktor előterjesztésére, államalapításunk ünnepén 2022-ben Novák Katalin Köztársasági Elnök  Magyar Bronz Érdemkeresztet adományozott Maurer Milánnak, a magyar táncművészetet színesítő, magas színvonalú előadói és szakmai tevékenysége elismeréseként.

Móga R.

A Pesti Vigadóban Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, Vitályos Eszter, a tárca parlamenti államtitkára és dr.Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át a kitüntetéseket.

 

Korábban már írtunk lapunkban Maurer Milánról, aki 15 éves korától táncol, és azóta is tudatosan építi karrierjét. A tehetséges komlói fiú fellépett már a New York-i Pfizer Buildingben, tanult Augsburg­ban, és immáron már hét esztendeje a Frenák Pál társulatának a táncosa.

– Ez egy nagyon nagy elismerés és a jövőben is próbálok méltónak lenni művészetemmel

 nyilatkozta lapunknak Maurer Milán.

 

Milánt legközelebb a pécsi táncfesztivál közönsége láthatja szeptember 16-án Frenák Társulat Twins darabjában, majd Bozsik Yvette Varázscirkusz című produkciójában a Müpa színpadán.

Korábbi cikk: https://www.bama.hu/helyi-kultura/2021/08/szep-eredmenyei-ellenere-a-foldon-bir-maradni-a-tancmuvesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában