Hajnalig tart majd az utcabál

2022.08.14. 18:20

Hevesi Tamás is fellép a baksai falunapon

Falunappal egybekötött megemlékezést tartanak Baksán augusztus 20-án.

M.R.

A programsorozatot kilenc órakor nyitja meg a helyi általános iskolás tanulók ünnepi előadása. A folytatásban Barics Gábor plébános megszenteli a falu kenyerét, majd szintén az ünnepi műsor része, hogy az újszülött baksai gyermekeket polgárrá avatják. Tavaly augusztus 20-a óta kilenc gyermek született Baksára.

Az ünnepi műsort a kiállítás megnyitója követi. Az NMI által támogatott Nemezelő és Mézeskalács készítő szakköri foglalkozások zárásaként az ott alkotott tárgyakból készített tárlatot tekinthetik meg az érdeklődők.

Minden évben nagy népszerűségnek örvend a főző- és süteménysütő verseny, illetve a baráti társaságoknak szervezett kispályás labdarugó torna.

A falunapok elengedhetetlen eleme a közös ebéd, melyre az Önkormányzat látja vendégül a falu lakóit.

A programot színesítik a családi vetélkedők, légvár, körhinta, arcfestés, hennafestés. A nap során fellép Hevesi Tamás, Limbanostru, Made in B, Ruszó Tibor és Tóth Tünde. A hajnalig tartó utcabál zenéjét pedig Szekeres László szolgáltatja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában