A kamera végén

2022.08.29. 11:30

Képekbe zárt természet

Forrás: Kószó András facebook

Képekbe zárt természet címen született meg az a válogatás, amelyből Kószó András fotográfus kiállítását rendezik szeptember 1. és 30. között a pécsi Regionális Könyvtár és Tudásközpont kiállítóterében. A különleges tárlat szeptember 1-jén 16,30-kor nyílik.

Kószó András az elmúlt években komoly sikereket ért el. Fotóit a National Geographic a nyomtatott oldalain és az online felületein is többször publikálta (több mint 10 alkalommal a nap képének választották munkáit), és videófelvételei bekerültek az Európa a magasból című sorozat magyarországi epizódjába. A Magyarország 365 fotópályázat hivatalos albumában több fotója szerepel, legutóbb pedig a világ egyik legnagyobb – 1,34 millió oldalkedveléssel bíró –, AirVüz nevű drónvideó-megosztó oldalán a hét legjobb 5 videója közé sorolták a Kanári-szigeteken készült munkáját. Fotós kvalitásain túl a kézzel festett zászlói kapcsán ugyancsak hírnevet szerzett.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában