Folytatódik a Szamárfül Fesztivál

2022.08.27. 10:20

Mosolyország várja szombaton a családokat a Zsolnay Negyedben

Zsigmond J.

Fotó: Laufer László

Bőséges a kínálat a Szamárfül Fesztiválnak. Szombaton báb előadások, koncertek, űrkalandok, és sok-sok játék várja a kicsiket és nagyokat a Zsolnay Negyedben.

A színházi, bábszínházi előadások között szerepel a Bóbita Bábszínház előadásában a Mackókaland (10.00 óra, Bóbita Bábszínház Kamaraterem), ami betekintést ad a jegesmacik és barna macik világába sok-sok verssel, mondókával. A Tandem Színház A leprikónok átka című darabjában (10.00, Bóbita Bábszínház Szabadtéri Színpad) egy kis viking vitéz indul nagy küldetésre, míg a Bóbita Bábszínház előadásában a Madarak nyelvét játsszák (17.00, Bóbita Bábszínház Szabadtéri Színpad), ami egy mese a szülői elvárásokról, a saját út megjárásáról, megbocsátásról és elfogadásról.

A bátrabb gyerekek a sportvívást imitáló játékfegyverekkel vívhatnak egymással a PTE-PEAC Vívószakosztály közreműködésével (10.00 - 13.00, Re:public terasz), de a Zsolnay Negyedbe varázsolják a Mosolyországot is, lesz állatsimogatás, és a Nevetnikék Alapítvány gyermekprogramjai is rengeteg szórakozást ígér a mai napra.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában