Helló-Halloween

2022.11.01. 11:59

Mosolyra fakadtak még a sütőtökök is az őszköszöntő délutánon

Mohay R.

Forrás: Szentlászló Facebook

Helló-Halloween címmel tartottak kézműves, őszköszöntő délutánt a szentlászlói könyvtárban. A rendezvényre sok gyerek érkezett, többjüket szüleik is elkísérték, még a legkisebb korosztályok képviselői is megjelentek.

A közösségi helyszínt kreatív őszi, illetve halloween témájú díszítéssel látták el, vidám figurákkal, tökökkel és szellemekkel. Az október 28-i program során rengeteg kreatív feladatra, alkotásra nyílt lehetőség, készültek színezős képek, pókhálós és sütőtökös díszek. Nem maradt el a tökfaragás sem, a gyerekek – felnőtt segítséggel – mindenféle arcú lámpást készíthettek kanalak és kisebb kések használatával. Születtek mosolygós, illetve ijesztő alkotások is.

A programra több gyerek is jelmezben érkezett, volt vámpír, macska és boszorkány is. A kisebbek a kézműves nap ideje alatt a könyvtárban lévő játékokat is kipróbálhatták, valamint bele olvashattak a sokféle mesekönyvbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában