Koncertek és karácsonyváró foglalkozások

2022.12.07. 13:58

Advent harmadik hetében is számos programot kínál a ZSÖK

Az adventi időszak harmadik hetében a Zsolnay Örökségkezelő NKft. is számos programmal várja az érdeklődőket.

Cz. E.

20211127 Pécs Adventi vásár fotó: Löffler Péter (LP) Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

December 8-án adventi koncertet ad a Simply English a Művészetek és Irodalom Házában este 7 órától. A formáció kedvenc szezonális dalaival, dallamaival érkezik Hetesi Sándor és a szigetvári Zrínyi Miklós Gimnázium két diákjának közreműködésével. És még egy ünnepi, hagyományos forralt cidert is kóstolhatnak a közönség tagjai az Abaliget Garden Projects jóvoltából.  

A fiatalok sem unatkozhatnak a héten, hiszen ByeAlex és a Slepp érkezik az E78 pódiumára december 9-én este 7 órakor. Az együttes 2015-ben alakult meg, és a még abban az évben megjelent Még mindig című daluk mai napig a rádiók egyik kedvence. Ezt pedig számos más sláger követette, amelyekből pécsi koncertjükön is felhangzik pár.  

December 10-én egész napos, ingyenes karácsonyváró foglalkozással készülnek a Herkules Műhelyben délelőtt 10 órától. Lehetőség lesz mézeskalácsot dekorálni, karácsonyi díszeket kreálni. De elmaradhatatlan részét képezi a rendezvények a daltanulás, a közös éneklés, a tánc, a hangszerekkel való ismerkedés egy zeneóra keretében.  

Ezüstvasárnapon, azaz december 11-én pedig gospel és karácsonyi dalokkal hangolódhatunk az ünnepekre Vincent Bohanan & Sound of Victory nevű formáció hangversenyén a Kodály Központban. Amerika egyik legaktívabb és leghíresseb gospel kórusa most először látogat Magyarországra európai turnéjuk keretében .  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában