Lickl-díj

2022.12.14. 10:04

Elismeréseket adtak át a Pannon Filharmonikusoknál

M. B. E.

Forrás: PFZ

A Pannon Filharmonikusok 2016-ban alapított Lickl-díja a városban kiemelkedő zenei tevékenységet végzők elismerése, melyet december 12-én hagyományos társulati ülés keretében adtak át a zenekarból Deák Márta hegedűművésznek, a Pannon Filharmonikusok koncertmesterének, továbbá a menedzsment egy tagjának, Dobos László hangmérnöknek, stúdióvezetőnek, karnagynak. Lickl-díjat kapott a zenekarral tágabb körben együttműködő egyik civil partner, a zenekar mecénás támogatója, a Gondoldó Könyvelési Vállalkozás-szervezési és Tanácsadó Kft. tulajdonosa, dr. Biró Zoltán és felesége, dr. Biróné dr. Papp Ilona ügyvezető, kiemelkedő társadalmi szerepvállalásukért.

Emellett december 8-i hangversenyén a Pannon Filharmonikusok Örökös tagjainak sorába választotta Gergely László koncertmestert, a Pécsi Szimfonikus Zenekar egykori primáriusát, a Pannon Filharmonikusok nyugalmazott hegedűművészét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában