Koncert és filmvetítés egy este alatt

2022.12.16. 11:13

Meghitt, családi ünnepség részeseivé válhatunk

A karácsony közeledtével már minden az ünnepről szól. December 16-án a Pécsi Korea Klub is ünnepséget rendez ez alkalomból délután fél 5-től a Civil Közösségek Házában.

Cz. E.

Fotó: AS

Koreai és magyar fellépők közreműködésével tartanak koncertet, valamint a Koreai Kulturális Központ támogatásával a Testvérek vagyunk című koreai filmet is vetíteni fogják. A történet főhőse egy negyvenes éveiben járó férfi, akit gyerekkorában fogadtak örökbe Amerikában. Egy tévéműsor segítségével keresi meg öccsét és édesanyját. A testvérek találkozása azonban kínosra sikerül, mert kiderül, hogy egyikük lelkipásztor, a másikuk pedig sámán. A műsor felvétele közben azonban demenciában szenvedő édesanyjuk elsétál, és sehol sem találják. A testvérek közösen indulnak megkeresésére. 

A szervezők egy meghitt, családias jellegű ünnepet teremtenek az érdeklődőknek, és még süteményekkel is készülnek, hogy még teljesebb legyen az élmény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában