A szerelem körülvesz minket

2023.01.31. 09:56

A moziban is megszaporodnak a romantikus filmek Valentin-nap közeledtével

A Valentin-nap közeledtével nem csak a televízióban, de a moziban is megszaporodnak a romantikus filmek. És ezen műfaj rajongói számára mi lehetne a leginkább hívó mondat, mint hogy az Igazából szerelem és a Bridget Jones naplója producerei rukkoltak elő egy újabb alkotással, amely a Mi köze ennek a szerelemhez? címet viseli. A filmet a pécsi Cinema City január utolsó napján is vetíti négy alkalommal (13:45; 16:00; 18:15; 20:30).

Cz. E.

Forrás: youtube.com

A történet főszerelője Zoe, aki dokumentumfilmkészítőként dolgozik és folyamatosan arra keresi a válasz miközben megállás nélkül pörgeti a társkereső appokat , hogy hogyan lehet manapság rátalálni az igaz szerelemre. A jobbra-balra húzogatás azonban folyton csak csalódást keltő férfiakat vetett az útjába, ami nem csak őt, hanem édesanyját is elégedetlenséggel tölt el.

Zoe gyerekkori barátja és szomszédja, Kaz számára viszonylag egyszerűbbnek tűnik a helyzet, mivel szülei meg találták számára az ideális feleséget Pakisztánban. Zoe pedig úgy dönt, hogy legújabb filmjében nyomon követi ennek az elrendezett házasságnak minden lépését, azonban a forgatás közben sok mindenre rá kell ébrednie neki is a szerelemmel kapcsolatban.

A főszereplőt játszó Lily Jamest mindig öröm romantikus vígjátékban látni, hiszen üde jellemével mindig mosolyt tud csalni a nézők arcára. De talán a legnagyobb boldogság, hogy az Igazából szerelem egyik nagy sztárja, Emma Thompson is újra feltűnik a vásznon.  

A mozifilmet Shekhat Kapur jegyzi, aki pályafutását egy bollywoodi sorozatban kezdte, majd később rendezőként debütált, és azóta már számos elismerésben BAFTA-díj, National Film Awards, National Board of Review Award, Golden Globe díj jelölés is részesült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában