Moziajánló

2023.02.24. 09:40

A Civil Közösségek Házában akcióznak a koreai Charlie angyalai

A Pécsi Koreai Klub újabb filmvetítésre invitálja az érdeklődőket február 24-én, délután fél 5-től a Civil Közösségek Házába. Az összejövetelen a Csoszon angyalai című alkotást vetítik le.

Cz. E.

Fotó: AS

A történet középpontjában egy nem mindennapi női trió áll egy kardforgató, egy harcos háziasszony és egy íjász. Ők hárman Csoszon legjobb fejvadászai. A célpont nem számít, a kitűzött pénzjutalom reményében mindig elkapják a bűnözőket. Egy nap a királyi udvartól érkezik megbízás. Rejtélyes gyilkosok végzik ki sorra a király titkos követeit, akik közül csupán egyikőjüknek sikerül elmenekülni. A három fejvadász kapja a feladatot, hogy a még életben lévő követet találják meg és azt a titkos eszközt, amin a király sorsa múlik.  

A rendező Park Jae-hyun az 1990-es években számtalan különböző beosztásban dolgozott a koreai filmiparban. A Csoszon angyalai című alkotását, ami egy koreai Charlie angyalai változat, 2014-ben mutatták be, amelyet meghívtak a montreali Fantasi Film Festival-ra is.  

A február 24-ei vetítés A hajnalpír országa - Korea (A pécsi Korea klub oldala), és a Koreai Kulturális Központ közös szervezésében valósul meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában