Nem csak szórakoztat, hanem fejleszt is

2023.03.14. 09:56

Bárki kipróbálhatja magát az improvizáció műfajában

Újra megnyílik az Improvokál Társulat Nyitott Műhelye. Az első alkalomra március 14-én, délután 6 órai kezdettel kerül sor a Civil Közösségek Házában.

Cz. E.

Fotó: pio3

Minden érdeklődő két kreativitással és nevetéssel teli órára elmerülhet az improvizációs színház világában. Csoportos játékokon és játékos gyakorlatokon keresztül elsajátíthatók a műfaj alaptechnikái, valamint személyiségtréning segítségével elmélyíthető a játszópartnerekkel való együttműködést és figyelmet. Mindemellett kommunikációs technikák sajátíthatók el, és megtanulható, hogyan alkothatók spontán történetek és karakterek egy pillanat alatt. És ez mind kipróbálható is lesz a színpadon az Improvokál Társulat tagjaival és a többi nyitott műhelyessel.  

Mind azoknak ajánlják a Nyitott Műhelyt, akik érdeklődnek az improvizációs színház iránt, de azoknak is, akiknek némely hétköznapi helyzet problémát okoz – legyen szó kommunikációról, vagy a komfortzónából való kilépésről. Valamint, akkor is érdemes ellátogatni egy ilyen foglalkozásra, hogyha csak visszatérnénk egy gyermeki, önfeledt, és megfelelő kényszerektől mentes játékos közegbe.  

Az évben több alkalommal is lesz lehetőség ellátogatni a Nyitott Műhelybe. Dátumok az alábbi eseménynél találhatók, valamint további részletek is a kreatív foglalkozásról: https://www.facebook.com/events/561549415942758 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában