A téma a v-torony

2023.05.09. 10:46

Rajzpályázatra hívja a gyerekeket a Pécsi Kulturális Központ

A Pécsi Kulturális központ rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek számára 50 éves a Pécsi tv-torony címen.

Cz. E.

Fotó: Prostock-studio

Két, azaz kisiskolás – 1-4. osztály –, és felső tagozatos – 5-8. osztály – kategóriában lehet nevezni, amelynek feltételei a következők: a rajzpályázatra szabadon választott technikájú művek nevezhetők, A/4-es és A/3-as méretben; egy alkotó egy alkotással pályázhat, mely megfelel a kiírt feltételeknek.  

A pályaműveket május 19-ig adhatják le a nevezők, a munkák hátoldalára pedig kérik a szervezők, hogy legyen felírva a pályázó neve, életkora, évfolyama, illetve a szülő elérhetősége (e-mail cím, telefonszám).  

Az alkotásokat személyesen a PKK Apáczai Művelődési Házban lehet leadni hétköznapokként délelőtt 8 és délután 4 óra között vagy postai úton is belehet küldeni a PKK Apáczai Művelődési Ház, 7632 Pécs, Apáczai csere János körtér 1/D. címre. 

Eredményhirdetésre május 26-án kerül sor. A pályázaton résztvevők oklevélben részesülnek, míg korosztályokként az első három helyezett oklevelet és ajándékot is kap. 

A rajzokat a helyszínen kiállítják.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában