A szerelmes filmek rajongói örülhetnek

2023.05.28. 10:00

Sokak kedvenc szexi, skót szép fiúja romantikázik a vásznon

Újabb romantikus film, a Ráadásszerelem a láthatáron, amelyet a pécsi Cinema City május 28-án több alkalommal is vetít (11:15; 13:30; 15:45; 18:00; 20.15; 22:30).

cz. e.

Fotó: Stock-Asso

Minden egy SMS-sel kezdődik. Mira vőlegénye már két évvel ezelőtt meghalt, ám a lány nem tudja elengedni, és párja régi telefonjára küld üzeneteket, de az a szám már valaki másé, Robé. A férfi nem érti, hogy kitől származnak és kinek szólnak a szerelemmel teli, bánatos üzenetek. Rob azonban újságírója, és éppen Céline Dionnal készít interjú, amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, ami után a férfi elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok, amivel persze mindent összezavar és rendbe hoz.  

A film az azonos című, nagy sikerű német regényből készült, amelynek szerzője Sofie Cramer. Az írónő kötetéből két adaptáció is készült, amelynek amerikai feldolgozása látható most a mozikban Sam Heughan, Priyanka Chopra és Celine Dion főszereplésével. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában