Remek volt a hangulat

2023.05.04. 15:03

Tizenegy csapat mérte össze tudását a cserkúti kvízesten

A közelmúltban már második alkalommal rendezték meg a Cserkúti Kvízestet, 11 csapat részvételével.

Zs. K.

Fotó: Rachel Kinloch

A szervezők, és a program ötletgazdái – Maticsné Darvas Nikoletta helyi közművelődési szakember és Nagy-Novák Luca piacfelügyelő – az Élménytérbe várták a négyfős asztaltársaságokat, akiknek a hagyományos feleletválasztós teszten kívül kreatív feladványokban is meg kellett mutatniuk a tudásukat. 

– Szerettem volna egy olyan új szórakoztató programot rendezni a faluban, ami nem zenés-táncos jellegű. Cserkúton aktív a közösségi élet, sokan önkénteskednek, sok rendezvényen részt vesznek az emberek, de a szórakoztató programok közül ez a kvízest egy hiánypótló rendezvény – mondta Maticsné Darvas Nikoletta. 

A legutóbbi kvízesten egyebek mellett: Petőfi verscímeket kellett kitalálni emojikból, illetve volt zenefelismerés, dalszöveg pótlása. A három órás program nagyon jó hangulatban telt el, az első három helyezett egy-egy üveg bort kapott, a legjobb pedig e mellé egy helyi termékekből álló ajándékcsomagot is nyert az önkormányzat jóvoltából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában