Csak óvatosan!

2023.07.02. 08:40

A költözködés nehézségei: a rémálomból valóság lett a fiatal párnak

Ha a Rémálom című filmre veszünk jegyet a pécsi Cinema City-ben, akkor készüljünk úgy, hogy lesz pár jelenet, amely alatt majd erősebben markoljuk a karfát.

Bama.hu

Maga a sztori is sokat ígérő. Egy fiatal pár új lakásba költözik, hogy megkezdjék közös életüket és várják születendő gyermeküket. A lakásfelújítás azonban nem megy zökkenőmentesen: a lánynak furcsa látomásai vannak, számtalan furcsaság történik a szomszédban, megmagyarázhatatlan események a lakásukban. A terhes nőt emellett rémálmok gyötrik, amelyek egyre inkább összefolynak a valósággal. Az álmokban megjelenő démon egyre nagyobb fenyegetést jelent a nő számára, a rémálmok az ébredés után is folytatódnak.

A „rémálomból valóság” motívum rengeteg horrorfilm témája volt már – az újdonságot most az jelenti, hogy nem egy amerikai tucatfilmmel találkozunk, hanem egy norvég munkával. Ez pedig azt előlegezi, hogy a szokásos fordulatok helyett egészen újak jönnek, olyanok, amelyekre sokáig emlékezni fogunk. Sőt, ha nincs szerencsénk, akkor a rémálmainkban még találkozunk is velük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában