Újra kinyitják az ajtót

2023.07.07. 08:40

Ideje szembenézni a sötét titokkal, amelyet a család múltja rejt

2010 óta összesen már öt horroralkotást kapott a közönség az Insidious filmsorozaton belül.. Egyes részek elnyerték a nézők tetszését, de volt olyan is, amit egyértelműen utáltak. Vajon milyen lesz az ötödik? Csekkoljuk le magunk. A pécsi Cinema City július 7-én magyar nyelven öt alkalommal – 11:30; 13:45; 16:00; 18:15; 20:30 –, míg eredeti nyelven felirat nélkül egyszer – 22:10 – vetíti az Insidious – A vörös ajtó című alkotást.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: Thongden Studio

A Lambert családdal szörnyű dolgok történtek, és nincs számukra menekvés. Az átok apáról fiára száll, a borzalmak mindig a közelükben ólálkodnak és nem tudnak előlük menekülni. Amikor a fia egyetemista korba ér, Josh, aki egy ideig azt hitte, hogy túlléphet a történteken, amiket átélt, elhatározza, hogy nem menekül tovább és inkább szembeszáll a démonokkal. Ismét megnyitja az Odaát kapuját, átlép a vörös ajtón, és olyan mélyre hatol a gonoszok világában, mint amilyenbe még soha. Szembe akar nézni a családja múltjának mélyén lapuló sötét titokkal, amely eddig ugrásra készen várt az ajtó mögött. Bátor, kétségbeesett tett ez Josh részéről, de vajon visszatér-e, és ha igen, hoz valamit magával Odaátról?

Úgy látszik, hogy a Josht megformáló színész, Patrick Wilson nem tud elszakadni ettől a filmsorozattól. És a 2023-as alkotásnál már nem csak színészként, hanem rendezőként is brillírozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!