Ki várja már?

2023.07.12. 15:00

Ismét fesztiválhelyszín lesz a Nagyharsányi Szoborpark

Kiállítás, koncert, író-olvasó találkozó, túrák, színházi előadások várják a közönséget az Ördögkatlan Fesztivál keretében a Nagyharsányi Szoborparkban augusztus 1-5. között – olvasható a Duna-Dráva Nemzeti Park oldalán.

Bama.hu

Fotó: Havran Zoltán

Szerdától szombatig minden nap 10.00 órakor indulnak az „Ördögtúrák” a Szársomlyó csúcsára a Szoborpark fogadóépületétől, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szakvezetője sok érdekes információt oszt meg a résztvevőkkel. A Szoborparkban a fesztivál időtartama alatt megtekinthető lesz Krász Kíra fotóművész kiállítása, fellép a pécsi Bogázs zenekar, idén is lesz idegenvezetés a szobrok között, író-olvasó találkozót tartanak a Hetedhéthatár Magazin szerzői; az Amfiteátrumban esténként színházi előadások várják a közönséget.

Részletek a fesztivál honlapján:

Az időpontra meghirdetett programokra karszalaggal ingyenes a belépés. A színházi előadások sorszámosak. Az Ördögtúrák részvételi díja karszalaggal 800 Ft/fő. A fesztivál napjai alatt életkortól függetlenül egységesen kedvezményes belépés a szoborparkba fesztiválkarszalaggal: 300 Ft/fő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!