Elő a popcornnal!

2023.07.09. 14:41

Még négy alkalommal tartanak Fröccsmozit

Nincs is jobb program annál, minthogy a szabad ég alatt élvezhessük a mozifilmeket a kellemes nyári estéken. Villányban a Fröccsmoziszezon már június 17-étől dübörög. Az augusztus végéig tartó rendezvény következő alkalmát július 15-én tartják meg.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: Ádám János

A vetített alkotás az Irány a vadon! című ausztrál-amerikai koprodukcióban készült animációs film lesz. A történet egy ausztráliai vadasparkban kezdődik, ahol csúf és veszélyes látványosságként tekintenek a különböző egzotikus állatokra. Ezek a rémisztőnek tűnő, de csupa szív állatok elhatározzák, hogy visszatérnek a vadonba. De szökésük következménye az lesz, hogy az állatkert hajtóvadászatot indít ellenük.

A filmet a Diófás téren, este 9 órától vetítik, ahol a szervezők hideg fröccsel, minőségi borokkal, limonádéval, popcornnal és streetfood ételekkel is készülnek.

Ezt követően még három alkalommal lesz vetítés. Terítékre kerül július 22-én a Shrek, augusztus 5-én az Igen nap és zárásként, augusztus 26-án a L`ecsó.  

A vetítések megtekintése ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!