Újabb kaland

2023.08.06. 08:40

A kegyetlen cápákkal és az emberekkel is szembe kell nézniük

A szállító, azaz Jason Statham újra szembenéz az őscápával a MEG 2. - Az árok című filmben, amelyet a pécsi Cinema City augusztus 6-án 2D formátumban és magyarul három alkalommal – 10:15; 15:15; 20:15 – 3D verzióban és magyar szinkronnal két alkalommal – 12:45; 17:45 – vetít.

Czeczon Enikő

A két legkeményebb búvár, akik elég bátrak hozzá, hogy egy törékeny járműben az óceán legmélyebb részébe, sosem látott tájakra és ismertelen lények közé ereszkedjenek, azok mindenbizonnyal az emberektől sem ijednek meg. A MEG második részében ennek a két embernek már nem csak a víz mélyén, örök sötétben élő, rejtőzködő őscápákkal kénytelenek szembenézni, hanem egy önző bányavállalattal is, akik az óceánfenék különleges kincseit akarják maguknak. Ők ugyanolya kegyetlenek, mint a mélység ragadózói. A kutatóhajó két tűz közé szorul a víz alatt, és még nem biztosak abban, hogy az óriáscápák vagy az emberi mohóság a gonoszabb ellenfelük. De az biztos, hogy ha életben akarnak maradni, akkor gyorsabbnak, ravaszabbnak, bátrabbnak kell lenniük mindenkinél, aki ellenük fordul – miközben több ezer méter mélyen vannak a víz alatt. 

A film rendezője Ben Wheatley, aki rendezett két epizódot a Ki vagy, Doki? szériában, valamint az ő rendezéséhez készült el a Netflix számára készült Hitchcock film feldolgozás, a Manderley-ház asszonya.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában