Jótékony célra gyűjtenek

2023.08.25. 11:00

Ötvenhat rallyautó tart bemutatót szombaton Szederkényben

Augusztus 26-án, szombaton délelőtt 9 órától 56 autó részvételével rajtol a rallybemutató Szederkényben, a Nyárzáró autósnapon.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Lepold Zsolt

Az autók három kört tesznek meg az előre megépített pályán (Püski János utca, Dózsa György utca művelődési ház előtti rész, Rákóczi utca, Jókai utca, Templom tér), majd 15 órától autós felvonulás kezdődik a település belterületén. A rendezvényhez jótékonyság is kapcsolódik: a résztvevők tombolát vásárolhatnak, és sorsolás alapján lehetőséget kaphatnak, hogy egy kör erejéig beüljenek a versenyautók egyikébe.

Fotó: Lepold Zsolt

A tombolából befolyt összeget a szervezők a Plüss Kommandónak ajánlják fel, akik Panda GE nyitott életmentő gépre, speciális textilekre, illetve okos babafészek csomagokra gyűjtenek. Az autós élmények mellett napközben ingyenes gyerekprogramokkal (körhinta, légvár, autós szimulátor, faragás) is várják az érdeklődőket.

Este 21 órától pedig az Asterix zenekar utcabálja fogja szórakoztatni a közönséget. A bál kivételével az összes program ingyenes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában