Táncra fel!

2023.09.11. 10:00

Egy szívroham után a férfi kész, hogy szembenézzen múltjával

Igaz, hogy a tánc világnapja áprilisban van, de Pécsen szeptemberben is főszerepet kap ez a tevékenység, ez a szenvedély, hiszen ebben a hónapban tartják a Nagy Táncválasztót is már öt éve. Ugyan ez az esemény már lezajlott szeptember 9-én, de levezetésként érdemes ellátogatni szeptember 11-én az Apolló Moziba, ahol délután 5 órakor vetítik a Rumba - Több, mint tánc című filmet.

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: Africa Studio

A francia vígjáték főhőse egy ötvenes éveiben járó, zárkózott buszsofőr, aki régóta egyedül él. Húsz éve már, hogy Tony elhagyta a családját. A feleségét és a lányát hagyta maga mögött, azonban egy könnyebb szívroham után összeszedi magát annyira, hogy szembenézzen múltjával. Régi ismerősökkel veszi fel a kapcsolatot, és a velük folytatott beszélgetések után elhatározza, hogy felkeresi lányát, de nem fedi fel előtte, hogy ki is ő. A lánya, Maria tánctanérként dolgozik sikeresen Tonytól örökölt különleges tehetségének köszönhetően , így Tony bejelentkezi az órájára. 

A film főszereplőjét Franck Dubosc alakítja, aki olyan filmekből lehet ismerős a nézőknek, mint a Szerelembe gurulva, a Kemping és az Asterix az Olimpián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában