Akcióba lendülnek

2023.09.02. 07:21

Egyedül az állatok menthetik meg a dzsungelt

A gyerekeket sem hanyagolják el a filmkészítők, hiszen több animációs alkotást is vetít a pécsi Cinema City, köztük a héten debütáló Dzsungel-mentőakció második részét, amely A világ körül alcímet viseli. A mesét szeptember 2-án még négy alkalommal – 12:30; 14:30; 16:30; 18:30 – tűzik műsorra.

Czeczon Enikő

Fotó: Evgeny Atamanenko

A Dzsungelbanda visszatér, hiszen ki mást hívhatunk segítségül, ha egy titokzatos szupergonosz rózsaszín habbal borítja be a dzsungelt, amely vízzel érintkezve felrobban? Egy újabb mentőakcióba kezdenek régi ismerőseink. Az esős évszak beállta előtt versenyfutás kezdődik az idővel, és a küldetés átível az egész világon. A hősök küldetése az Északi-sarktól a Távol-keletik, hegyeken, sivatagokon és óceánokon keresztül zajlik. De az ellenszer és a megoldás csak így található meg a problémára.  

Az animációs film folytatására hat évet kellett várnia, de a franciák nem hagyták veszni a második rész ötletét, ami a kicsiknek nagyszerű szórakozási lehetőséget kínál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában