Baranya vármegye

2023.10.02. 07:20

Hétfői programajánló

Bama.hu

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcell sétány 4.): Idősek Világnapja – ünnepi műsor a szépkorúak tiszteletére. Fellépnek: a Pannon Filharmonikusok művészei, a Liszt Ferenc Zeneiskola növendékei, a Pécsi Nemzeti Színház művészei: Vermes Tímea, Kállai Gergely és Pécs Város Mazsorett Együttese és Tánckara (11.00 és 14.00),  

Komlói Színház (Komló, 48-as tér 5.): Zorán koncert. Fellépők: Sipeki Zoltán, Kovács Péter Kovax, Csányi István, Ovári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara (19.00).  

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Lélektér estek: „A szerelem évszakai – kapcsolati krízisek és megoldások” című előadás. Előadó: dr. Koltai Mária pszichiáter (18.00).  

Iparosház (Rákóczi út 24-26.): Pezsegő. Feszültségoldó, aktív kikapcsolódás kisiskolásoknak. Célok: önfeledt játék, stresszlevezetés, szorongás és gátlások oldása, koncentrációfejlesztés, önbizalom erősítés (16.45).  

Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Veszíts el egy könyvet. Legyél te is könyvvadász. A Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtárat övező városrészekben elrejtettünk pár könyvet. Vedd nyakadba a várost, keress, kutass, ha szerencséd van, tiéd lesz a zsákmány. További információ: www.csgyk.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában