Bosszút áll

2023.10.07. 10:30

Megnyílt egy fiatal fiú előtt az időutazás lehetősége

Az éhezők viadala színésze, aki mindenkinek Peeta marad, egy újabb filmben mutatja meg tehetségét, amely az 57 másodperc címet viseli. Az alkotást a pécsi Cinema City és Uránia Mozi is vetíti október 7-én.

Czeczon Enikő

A történetben egy fiatal blogger, Franklin egy technológiaguruval készíthet interjút. Ez élete lehetősége. A beszélgetés során pedig meghiúsít egy támadást a férfi ellen, az akció végén pedig véletlenül hozzájut egy titokzatos gyűrűhöz, amellyel képes 57 másodpercet visszaugorni az időben. Ez a tárgy segítségére lesz abban, hogy minden hibáját, rossz döntését kijavítsa, és legvadabb álmai is teljesülhetnek. Szerez egy mentő autó, egy luxusházat. Mindez azonban csak a kezdet. A fiú elhatározza, hogy bosszút áll azon a gyógyszeripari cégen, amely felelős nővére haláláért. 

A film rendezője Rusty Cundieff, de az alkotás moziba vonzó alakja mégis inkább Morgan Freeman, aki már több filmben is bizonyított

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában