Ötcsillagos koncert

2023.10.04. 10:30

Nem akárhogyan tért vissza a pályára a Rolling Stones

Fülledt nyár, London, hangos zene. A Hyde Parkban adott nem mindennapi koncertet a Rolling Stones, ami egy igazi történelmi, diadalmas visszatérés volt. Ennek a fellépésnek lehetünk szem- és fültanúi október 5-én délután fél 7-es kezdéssel a pécsi Uránia Moziban.

Czeczon Enikő

Fotó: Photography Stock Ruiz

Százezer rajongó érkezett a koncertre, köztük pedig minden korosztály képviseltette magát, és ugyanolyan rajongással és áhítattal nézték rég nem látott kedvenceiket, Mick Jeggert, Charlie Watts-ot, Keith Richards-t és Ronnie Wood-ot.  

Egy ötcsillagos koncertet adott a Rolling Stones Londonban, amelyet a közönség és a kritikusok egyaránt az egekig magasztaltak. Ez a fellépés, valamint a belőle készült film tökéletes módja annak, hogy a rajongók együtt ünnepeljék a Rolling Stones visszatérését.  

A filmen a teljes koncert látható HD felbontásban, és az összes ott elhangzó szám is hallható lesz digitális 5.1 hanggal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában