Hallo­ween

2023.10.27. 12:00

Rémes programok várják a gyerekeket

Sok településen rendeznek a gyerekeknek hallo­weeni programot, hiszen ezt a szokást mindenhol imádják a fiatalok.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: MW

Fotó: Csapó Balázs

Nagyharsányban a helyi IKSZT (Integrált Közösségi Szolgáltató Tér) október 28-án 16 órától Rémségek Házává válik, és várják a gyerekeket egy kis kreatívkodásra, bátorságpróbára, zseblámpás cukorvadászatra. 

Márokon október 31-én 17 órától rendezik meg a már visszatérő halloweeni programot. A gyerekek a pájlándi játszótéren gyülekeznek, onnan indulnak a mároki tájházhoz, ahol sok finomsággal és innivalóval kínálják őket, de lesz rémszépségverseny, és tűzzsonglőrök is szórakoztatják a résztvevőket.

Harkányban október 30-án 14 órától 19 óráig az iskola szülői szervezete és a művelődési ház közös szervezésében rendeznek halloweenpartit a művelődési házban. A gyerekeket csokikeresés, tökfaragás, társasjátékok, arcfestők, csillámtetoválók és kölyök diszkó várja. 17.30-tól pedig megnézhetik a Hotel Transylvania című filmet, a moziélményt popcorn, limonádé és pizza kíséri. A szülői szervezet süteménysütő versenyt is hirdetett, a rémségesen feldíszített és megsütött finomságokat hétfőn 15 óráig kell leadni a művelődési házban, ahol értékesítik a finom falatokat, az abból befolyt összeget pedig az iskolára, iskolásokra fordítják a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában