Hatalmas lehetőség

2023.11.19. 16:20

Pécsi művész kapott meghívást a világhírű grafikus rendezvényére

Hatalmas lehetőséget kapott a pécsi Kasik Csaba festő- és tetoválóművész, digitális művész, ugyanis meghívást kapott Mike Winkelmann milliárdos grafikusművész által alapított Beeple Studios rendezvényére, melyet december 16-án, Dél-Karolinában rendeznek meg.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Kasik Csaba

Ez az első olyan esemény, ahová Amerikán kívülről is fogadnak művészt. A rendezvényre többek között Jeff Bezos és Elon Musk is hivatalos.

Kasik Csaba 17 éve kezdett tustintával festeni, eleinte a képregények témakörében. Napi szinten képezte magát, miközben folyamatosan inspirálták a kortárs alkotók és a tetoválóművészek. Tervezett már számos zenei album borítót, független filmeseknek film posztert, de a portfóliójában akadnak olyan szokatlan darabok is, mint például egy frizbire tervezett grafika. 

A Beeple Studios rendezvényére Berki Ferenc képregényíró kíséri, akivel 2022-ben ismerkedett meg. Berki Ferenc készítette az első kriptovaluta képregényt 2021-ben, mely számos amerikai, távol-keleti és európai híres újságban is szerepelt. Csabával számos projekten dolgoztak már együtt, illetve Ferenc végzi a marketing, a jogi és a nemzetközi piaccal kapcsolatos feladatokat. Októberben jelentkeztek a Beeple Studios felhívására, mely után Csaba meghívást kapott a világhírű milliárdos rendezvényére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában