A szerelem körül vesz minket

2023.12.07. 10:30

Az agglegény miniszterelnök is nagy bajban van ilyenkor

Mi lehetne a legjobb ünnepekre hangolódó film, hogyha nem az Igazából szerelem? És december 8-án most az alkotás újra nagyvásznon lesz megtekinthető a pécsi Uránia Moziban este fél 8-as kezdéssel.

Czeczon Enikő

Forrás: Shutterstock

Fotó: Soho A Studio

A történet középpontjában a szerelem áll, és annak minden fajtája: a szerelem első látástól a beteljesületlenig. A film több szereplőt mozgat: egy agglegény miniszterelnököt, akit Hugh Grant formáz meg, egy anya nélkül maradt iskolásfiút, egy korosodó, kiégett rocksztárt - Bill Nighy felejthetetlen alakítása - , és nem kerüli el a szerelem a csalódott, összetört szívű írót sem, akinek bőrébe mindenki Mr. Darcy-ha, Colin Firth látható. Mindegyik történet egyedüli, amelyek Londonban bontakoznak ki, és mégis mindegyik valahogyan összefügg, és összeköti őket a szerelem. 

Talán nem túlzás azt mondani, hogy az Igazából szerelem minden idők leghíresebb romantikus karácsonyi filmje, ami idén ünnepli 20. születésnapját, amely alkalomból került újra a mozik műsorára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!