Készülődnek

2023.12.15. 10:30

Az egész család rophatja a harmadik adventi hétvégén a PKK-ban

Az adventi készülődés még a harmadik decemberi hétvégén is nagy erőkkel zajlik. A Pécsi Kulturális Központ december 16-án délelőtt 9 és délután 1 óra között várja a gyermekeket és a felnőtteket egy kis ünnepi hangulatú programkavalkádra.

Czeczon Enikő

Az esemény a Hangerdő társulat ünnepi előadásával nyílik meg, amely a Jézuskaváró címet viseli, majd 10 órakor elkezdődnek a kézműves foglalkozások négy helyszínen különféle technikákkal. Karácsonyi díszeket, ajándékokat alkothatnak az érdeklődők a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola és az Öko-kuckó vezetésével.  

Délelőtt 10 és 12 óra között lehetősége van az érdeklődőknek csatlakozni a PKK Kreátor Lego Klubhoz és a Társasjáték Klubhoz is 

Az esemény zárásához közeledve délelőtt 11 órakor Betlehemi csuda! címen a karácsonyi ünnepkör néphagyományaiból összeállított műsor lesz látható a Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak szereplésével. A program záróeseménye pedig egy az egész családnak szóló táncházzal zárul.

Bővebb információ a program Facebook-eseményénél olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában