Irány a Tubes!

2023.12.16. 10:30

Évzáró túrára hív a meteorológiai csapat a természetkedvelőket

Ebben az enyhe téli időben is érdemes felhúzni a túrabakancsot és kirándulni egyet. December 17-én közös sétát tehetnek az érdeklődők a Meteo Mecsek csapatával, akik mindenkit várnak a délelőtt 10 órakor induló évzáró Tubes túrára.

Czeczon Enikő

Forrás: MeteoMecsek

A Meteo Mecsek előző túrájához több mint hatvanan csatlakoztak. A nagy népszerűség pedig még egy okot adott arra, hogy az évet is egy kirándulássál zárják.  

A túra kiinduló pontja a Tv-torony felső parkolója, ahová a Főpályaudvarról 9 óra 50 perckor indul egy busz, amely 10 óra 15 perc körül ér fel, így akkor veszi kezdetét a séta.  

A kirándulás első megállója a Kis-Tubesi kilátó, ahol lesz idejük a túrázóknak gyönyörködni a csodás kilátásban. A következő állomása az útnak a Nagy-Tubesi János kilátó, ahol szintén érdemes lesz gyönyörködni a tájban. Ha jó és tiszta idő lesz, akkor még a Badacsony is látható lesz szabad szemmel.  

Visszafelé a túra a Rotary körsétányon halad, és végül a Tv-torony lesz a célállomás. 

További információ a túráról a Facebook-eseménynél olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában