Véres rémálom

2023.12.23. 10:30

Gyilkosság árnyékolja be egy baráti társaság buliját

Úgy látszik, hogy a horror még a karácsonyi, meghitt időszakban is igen nézett a moziba járók körében, hiszen december 23-án a pécsi Cinema City vetíti a Halloweeni körhinta című filmet.

Czeczon Enikő

Képünk illusztráció

Fotó: Thongden Studio

A sztori szerint adott egy privát halloweeni buli egy vidámparkban, ahová egy baráti társaság hivatalos. Az est elején minden vidám és mókás, azonban hamar rémálommá válik a buli, amikor egyiküket meggyilkolják. Ekkor már azt sem tudják, hogy ki hívta őket az éjszaka közepén a vidámparkba, de az gyorsan kiderül a társaság tagjai számára, hogy valamennyiük élete veszélyben van, és látszólag nincs menekvés ebből a zárt vidámparkból. 

Talán meglepő, de a film svéd produkció, a rendezője Simon Sandquist, akinek 2008-ban jött ki Elrabolt élet címen egy filmdrámája – igaz, azt nem egyedül, hanem egy másik direktorral együtt jegyzi.  Svéd horror, karácsony előestéjén – érdekes párosítás, de egy próbát megér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában