Segítik a feldolgozást

2023.12.01. 09:00

Színházterápiás előadással készül egy addiktológiai alapítvány

A Leo Amici Alapítvány színházterápiás előadással veszi be december 1-jén délután 6 órakor a Művészetek és Irodalom Házát, amely a Majd holnap, majd most, majd holnap címet viseli.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: lapandr

A Leo Amici 2022 Addiktológiai Alapítvány színház- és mozgásterápiára sok minden jellemző. Először is az, hogy mindez az emberek közt születő közvetlen és alkotó kapcsolat. Másodszor pedig az ember vívódásait, küzdelmeit, lelki történéseit, kapcsolatainak fejlődését mutatja be, s egyúttal fejleszti játékosan, mindemellett pedig a színház- és mozgásterápia az érzelmek az egyéniségeken keresztüli kreatív kifejezés, at emberi együttérzés kiterjesztése.  

A kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik a Leo Amici Alapítvány zenés, testi-tudati színházterápiás aktivitása. A kész darabok lényege a személyesség, a saját élmények, érzések kivetítése, megélése, ezáltal a feldolgozás segítése. 

A Leo Amici 2022 Addiktológiai Alapítvány rehabilitációs intézete alkohol-, drog- és gyógyszerfüggő, esetenként viselkedési függőségben szenvedő felnőtt férfiaknak nyújt felépülési lehetőséget bentlakásos, hosszúterápiás módszerrel, ahol többféle terápiás módszert alkalmaznak. 

További információ a produkció Facebook-eseményénél olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában