Barbiek és Kenek mindenhol

2024.02.10. 12:30

Egy tökéletes rózsaszín világban is megtörténik a baj

Február 10-én egy újabb Oscar esélyes filmet vetít a pécsi Uránia Mozi, még hozzá Greta Gerwing Barbie című alkotását, amelyet a filmszínház 20 óra 30 perckor tűz műsorra.

Czeczon Enikő

Forrás: UZine.com

A történet szerint létezik egy világ, ahol mindig süt a nap, lágyan hullámzik a tenger a parton, a szörfdeszkákon, a nyugágyakban és más bulizós helyeken sokféle gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken, meg még több Barbie és Ken. De bajok még a legszebb helyen is történnek, és meg is történik. Szerencsére azonban Barbie nem csak szép, hanem talpraesett is, és még a valóságba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És a bajban sincs egyedül, mert Ken mindig vele van, aki ugyan nem éles eszű, de mindig kiáll az ő Barbie-jáért.

A direktort már háromszor jelölték Oscar-díjra, és az idei gálán is esélyes a rangos elismerés elnyerésére hat kategóriában, köztük a legjobb film díjáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában