Érdekes beszélgetés

2024.02.24. 10:00

Nincs megállás: a zenés felolvasó est újra beveszi a pódiumot

A Szabadkikötő pódiumát újra beveszi az Ez neked irodalom? programsorozat február 24-én délután 5 órakor, amelynek keretében fiatal szerzők és pályakezdők mutatkoznak be. Ez pedig jó lehetőség arra, hogy szélesebb körben megismerhesse őket a közönség.

Czeczon Enikő

Forrás: pixabay

A legújabb alkalom moderátora a hagyományokhoz híven Rónoki Bertalan lesz. A felolvasás vendég pedig Izsó Zita költő, drámaíró, műfordító, az 1749.hu online világirodalmi magazin egyik szerkesztője, akinek verseit eddig több mint tíz nyelvre fordították le. Legutóbbi kötete a Bekerített erdő címet viseli, amely a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg.

Az eseményen a zenét Kovács Ivett fogja szolgáltatni, aki Nagyváradról elszármazott, jelenleg Budapesten élő zenész, kedvenc gitárját pedig Bélának hívják. Ezen a hangszeren zenésítette meg magyar költők verseit, illetve lírai hangvételű, angol nyelven íródott saját dalait is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában