Felvonulás is lesz

2024.03.22. 12:30

Ismét egy asztalnál ünnepelnek a különböző nemzetiségek

Rajnai-Zsíros Krisztina

Idén tavasszal harmadik alkalommal rendezi meg az Újpetrei Ifjúsági Egyesület a „Nemzetiségek egy asztalnál” elnevezésű rendezvényt. A programot a helyi cigány és német nemzetiség önkormányzat támogatja, s olyan neves fellépőket is várnak az eseményre, mint Zámbó Krisztián, a Platin Zenekar, Bódi Csabi, Nagy Regina Martina, Fischer Norbi, valamint a The Connector zenekar. 

A rendezvény május 11-én lesz, és először 13 órakor toborzó felvonulással kezdődik, melyen közreműködik az Újpetrei Német Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesület Tánccsoportja és Fúvószenekara, a Tatai Szarkalábak Táncegyüttes, a Khelipeske rom Távcsoport, valamint a Marica Kulturális Egyesület Tánccsoportja. A tánccsoportok önálló műsorát a délután folyamán láthatják a résztvevők a Művelődési Ház udvarán. A színpadi műsorok sorát 14:15-től Lőrinc Sára Hanna fellépése nyitja meg, amely után sorban követik őt a fent említett kulturális csoportok. Az esti bálon a The Connector zenekar gondoskodik a jó hangulatról. A rendezvény belépővel látogatható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában